Foto: Frank Ligtenberg
Foto: Frank Ligtenberg

Blues bij Jazz at the Peacock

Muziek

WARNSVELD - Op zondag 21 april staat De Pauw in Warnsveld klaar om bluesliefhebbers te verwelkomen voor een uniek optreden van de 6-koppige traditionele bluesband Blues Shack. Een avond met Blues Shack betekent een reis terug in de tijd naar de oude blues- en jazzclubs van de jaren ‘50, met nummers van iconen zoals Etta James, Willy Dixon, Nina Simone en T-Bone Walker.

Laat je betoveren door de jazzy sound van leadzangeres Loes Jongerling, wiens krachtige en zwoele stemtimbre doet denken aan de soul- en bluesdiva’s van weleer. Geniet van het smaakvolle spel van de band, met bluesharp, piano/hammond, gitaar, bas en drums, die samen een dynamische en hartverwarmende middag verzorgen.

Blues Shack, afkomstig uit Utrecht, is een organisch ontstane band die in 2018 tot stand kwam in een buurtkroegje nabij het centrum van Utrecht. Sindsdien hebben ze veel optredens gehad, deelgenomen aan bluesfestivals en drie prachtige albums opgenomen met blues, soul en gospels. Oprichters Ies Wiechers en Simon Bullock zijn vastbesloten om de muziek spontaan en authentiek te houden, waarbij de band nooit van tevoren repeteert.

De bezetting van Blues Shack bestaat uit: Loes Jongerling (zang), Ies Wiechers (gitaar), Simon Bullock (bluesharp), Marcel Poeze (drums), Christian Johansson (toetsen) en Mich Buschman (bas).

Het optreden vindt plaats op zondag 21 april van 14.30 tot 17.00 uur bij De Pauw, gelegen aan de Rijksstraatweg 11 in Warnsveld. De entree bedraagt 12,50 euro en kaarten zijn verkrijgbaar vanaf 13.30 uur aan de zaal. Voor meer informatie, bezoek www.jazzandsozutphen.nl.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant