Pianist Floris Kappeyne opent Mr. Jazz. Foto: PR

Pianist Floris Kappeyne opent Mr. Jazz. Foto: PR

Mr. Jazz van start met jong Jazztalent

Muziek

ZUTPHEN - Voor het nieuwe seizoen van Mr. Jazz staan weer diverse jazzartiesten op het programma. Op donderdag 1 september staat het eerste optreden weer gepland. Het Zutphense publiek kan weer genieten van live muziek van zeer hoog niveau.  

Maar ook in de omgeving van Zutphen, zoals bij Kasteel Hackfort in Vorden waar Hans Dulfer op 8 januari staat gepland. En in Kapel Op ‘t Rijsselt in Eefde staat o.a. Harry Sacksioni op 29 januari op het podium. De komst van steeds grotere namen, zorgt er tevens voor dat er steeds meer mensen Vriend van Mr. Jazz worden. Hierdoor worden onvoorziene kosten enigszins gedekt en ontvangt men korting op de concerten in Uffie’s. 

Mr. Jazz gaat donderdag 1 september van start met pianist Floris Kappeyne. Hij vormt een trio met Tijs Klaassen op contrabas en Wouter Kühne op drums. De bandleden spelen al tien jaar samen. Na de release van hun debuutalbum ‘Interchange’ in 2018 bracht het trio ‘Synesthesia’ uit in 2019. Sinds Floris zijn studie klassiek piano afrondde, werkt hij met zijn trio aan een nieuwe plaat. Door de muziekstijlen van de bandleden te combineren, creëert het trio een vernieuwende en authentieke jazz sound. 

Het concert in Uffie’s aan de Houtmarkt 71 in Zutphen start om 20.30 uur. De toegang bedraagt 12,50 euro. Vrienden van en studenten betalen 10 euro. Mr. Jazz is gelieerd aan het Social Ticket Service systeem. Daardoor is het mogelijk om ook mensen met een smalle beurs de concerten te laten bezoeken. Voor meer info kan men mailen naar fttp@planet.nl of kijk eens op de Facebookpagina van Mr. Jazz.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant