Kok Bloemenservice houdt een kerstshow om allerlei mogelijkheden te laten zien voor de feestdagen. Foto: PR

Kok Bloemenservice houdt een kerstshow om allerlei mogelijkheden te laten zien voor de feestdagen. Foto: PR

Kerstshow bij Kok Bloemenservice

Economie

WARNSVELD - De kerst komt er aan, en de driekoningen staan voor de deur. De reden voor Kok Bloemenservice om middels een kerstshow weer van allerlei mogelijkheden te laten zien voor de feestdagen. Dit vindt plaats op vrijdag 25 november van 12.00 tot 21.00 uur en zaterdag 26 november van 10.00 tot 16.00 uur.

Jet en Hans Zweverink en de medewerkers van Kok Bloemenservice hebben er zin in. Er zullen diverse producten te zien zijn. Jet Zweverink heeft creatieve mensen op het vakgebied van kunst, creativiteit en ambachtelijkheid uitgenodigd die een aanvulling geven op het geheel. 

Zo laat Dorry Heesen verschillende zelfgemaakte keramische voorwerpen zien. Toont goudsmid Anne Maria diverse bijzondere sieraden. Laat Hilda Haselberg zien wat dry brush painting is. Zij schildert en tekent mensen zoals ze echt zijn. Door de dry brushing techniek lijken de schilderijen net foto’s. Ria Haring neemt haar zelfgemaakt speciale kaarten mee op geschept papier. Jessica Min neemt haar Wol-art artikelen mee en haar zelfgemaakte levensboomhangers.  

Dit alles zal grotendeels achter de winkel van Kok Bloemenservice plaatsvinden in het Hofhuus. Het geheel zal in verbinding staan met een tent aan de winkel en men kan onder het genot van een glühwein en versnaperingen zich laten inspireren. 

Jet en hans Zweverink en haar medewerkers van Kok Bloemenservice heten iedereen van harte welkom op vrijdag 25 en zaterdag 26 november. 


kokbloemenservice.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit Contact Zutphen-Warnsveld