Team Zutphen met directeur Sander Kolkman (r). Foto: PR

Team Zutphen met directeur Sander Kolkman (r). Foto: PR

Koers Oost Zutphen sluit aan bij Seesing Flex

Economie

ZUTPHEN - De vestiging van Koers Oost in Zutphen gaat met veel plezier en vertrouwen verder onder de vlag van Seesing Flex. Koers Oost, dat per 1 juli 2021 reeds was toegetreden tot Flexfamily, heeft eveneens vestigingen in het Twentse Rijssen, Enter, Oldenzaal en Almelo. Hierin was de locatie in het Achterhoekse Zutphen dus enigszins een ‘vreemde eend in de bijt’. Vandaar dat is besloten om deze vestiging aan te laten sluiten bij het Achterhoekse Seesing Flex, dat al sinds 2016 lid is van Flexfamily.

“Men blijft gevestigd op dezelfde locatie, die inmiddels in een Seesing Flex jasje is gestoken”, vertelt Sander Kolkman, Directeur Seesing Flex. “Uiteraard blijft hetzelfde team verantwoordelijk voor de vakkundige dienstverlening die men gewend is. Daarbij worden zij voortaan gesteund door de structuur en organisatie van Seesing Flex, waardoor het team nog beter in staat zal zijn om vraag en aanbod van werk in de regio Zutphen samen te brengen.”

Vestigingsmanager Axel Peulen en collega’s Angeli van Schaik en Jill van der Maden kennen de markt als geen ander. “Hun bestaande werkwijze en normen en waarden sluiten uitstekend aan bij die van Seesing Flex en blijven dus zoals ze waren: persoonlijk, eerlijk, open, duidelijk en dichtbij. Vanzelfsprekend blijven de lopende afspraken met klanten en flexkrachten gehandhaafd”, aldus Sander Kolkman.

Seesing Flex heeft vestigingen in Aalten, Doetinchem, ’s-Heerenberg, Lichtenvoorde, Lochem, Wehl en nu dus ook in Zutphen, aan de Laarstraat 133. Hierdoor heeft het uitzendbureau een nog betere dekking in de Achterhoekse arbeidsmarkt. Dit betekent dat elke vestiging continu toegang heeft tot een regio-breed en actueel aanbod van zowel vacatures als kandidaten.

Over Seesing Flex
Seesing Flex is een ervaren bureau voor uitzenden, detacheren en opleiden voor vacatures van elk niveau. Mensen die op zoek zijn naar een nieuwe vaste of tijdelijke baan kunnen terecht voor een eerste of vervolgstap in hun loopbaan. Seesing Flex is lid van Flexfamily en, als gecertificeerd uitzendbureau, aangesloten bij de Algemene Bond Uitzendondernemingen (ABU), waarmee het voldoet aan alle strenge, wettelijke eisen die worden gesteld aan dienstverleners in de branche. Voor meer informatie, zie de website.


www.seesingflex.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit Contact Zutphen-Warnsveld