De kick-off van de ClubFund-actie in Warnsveld. Foto: PR

De kick-off van de ClubFund-actie in Warnsveld. Foto: PR

Aftrap ClubFund-actie bij AH Warnsveld

Economie

WARNSVELD - Zaterdag 26 maart heeft de kick-off van de ClubFund-actie plaatsgevonden, welke door Albert Heijn Warnsveld is georganiseerd in samenwerking met Scouting ZONA Warnsveld, WSV Volleybal, v.v. Warnsveldse Boys en WSV Warnsveld. 

Een unieke spaaractie van 26 maart tot 22 mei waarbij klanten van de Albert Heijn winkel in Warnsveld bij iedere 10 euro aan boodschappen een waardezegel ontvangen. Deze kan verzilverd worden bij een favoriete sporter of vereniging in hun eigen fanshop. Natuurlijk kunnen anderen ook sparen voor fanartikelen van hun kind, kleinkind of favoriete speler.

De leden van de vier verenigingen doen mee aan deze spaaractie voor unieke fanartikelen waar ze zelf, samen met hun clublogo, op staan. Er zijn 16 verschillende artikelen verkrijgbaar. Bijvoorbeeld een echte Mepal broodtrommel, drinkbeker, poster, bidon, muismat of sportslippers. 

Ieder lid ontvangt een persoonlijke actiefolder met hierin alle informatie waarmee men eenvoudig aan de slag kan en krijgt een eigen online fanshop waarin artikelen met de eigen spelersfoto verkrijgbaar zijn.
Daarnaast is er ook een algemene fanshop met hierin alle artikelen met alleen het clublogo. Iedereen kan makkelijk de artikelen bestellen en met ClubFund-punten afrekenen. Een gedeelte van de bestedingen in de fanshop vloeit direct in de clubkas.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Contact Zutphen-Warnsveld