Beeld: Studio 100

Beeld: Studio 100

Bumba viert 20e verjaardag met nieuwe show in Theater Hanzehof

Cultuur

ZUTPHEN - Studio 100 kondigt vol enthousiasme aan dat Bumba met de nieuwe show ‘Met Bumbina in Dromenland’ op woensdag 1 mei naar Theater Hanzehof in Zutphen komt. Deze voorstelling neemt de jonge fans mee op een onvergetelijke reis vol plezier, avontuur, vriendschap en verbeelding.

Met zijn kleurrijke verschijning en grappige avonturen viert Bumba dit jaar zijn 20e verjaardag als een iconisch merk voor zowel grote als kleine fans. Het verhaal draait om de kleine Loes, die elke avond met haar favoriete knuffel, Bumba, op tijd naar bed moet gaan. Maar op een magisch moment komt Bumba tot leven en neemt hij Loes mee naar een wereld waar alles mogelijk is: het Bumbacircus. Daar beleven ze de grappigste avonturen met Bumbalu, Tumbi de Olifant, Poppa de aap en vele andere vriendjes. 

De voorstelling ‘Met Bumbina in Dromenland’ is op woensdag 1 mei om 13.30 uur én 16.00 uur te zien in de Hanzehof. Na de show is er zelfs gelegenheid voor een Meet & Greet met Bumba in de foyer. Tickets reserveren kan via www.hanzehof.nl.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant