De jonge spelers van Zjuust brengen de voorstelling tot leven met betoverende kostuums. Foto: Femke Dekker

De jonge spelers van Zjuust brengen de voorstelling tot leven met betoverende kostuums. Foto: Femke Dekker

Jeugdtheater Zjuust speelt Het oneindige verhaal

Cultuur

ZUTPHEN - Op zaterdag 20 en zondag 21 april brengt Jeugdtheater Zjuust het bekende stuk ‘Het Oneindige Verhaal’ naar het podium, gebaseerd op het geliefde kinderboek van Michael Ende. Kaarten voor deze voorstelling zijn vanaf nu te reserveren. 

Het Oneindige Verhaal vertelt het avontuur van Bastiaan Balthazar Boecks, een jongen die zich volledig verliest in de magische wereld van het boek. Terwijl hij de pagina’s omslaat, wordt hij meegezogen in een avontuurlijke reis door een wereld die bedreigd wordt door het grote Niets. Bastiaan ontdekt al lezend dat hij niet slechts een toeschouwer is, maar daadwerkelijk invloed kan uitoefenen op de gebeurtenissen en de uitkomst van het verhaal.

De jonge spelers van Zjuust voeren het publiek mee naar een wereld waar fantasie en werkelijkheid in elkaar overlopen. De verbeelding spreekt via fantastische decors en kostuums en niet te vergeten de speciaal voor de voorstelling gearrangeerde muziek, live op het podium gespeeld.

Het Oneindige Verhaal wordt opgevoerd op zaterdag 20 april om 19.00 uur en zondag 21 april om 15.00 uur in Theater de Hanzehof. Reserveren via reserveren@zjuust.nl of telefonisch op 06 - 309 723 26. De ticketprijzen bedragen 9 euro voor bezoekers tot 14 jaar en 12,50 euro voor bezoekers vanaf 14 jaar.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant