Be Quick All Stars in de speciaal voor deze gelegenheid ontworpen shirts. Foto: PR

Be Quick All Stars in de speciaal voor deze gelegenheid ontworpen shirts. Foto: PR

Be Quick All Stars naar Mallorca

Sport

ZUTPHEN - Van 19 tot 23 mei neemt een samenstelling van (oud-)spelers van Be Quick deel aan het Mallorca Football Tournament 2022. Ze reizen onder de naam Be Quick All Stars af naar het Spaanse eiland.

De dames en heren komen uit in de speciaal voor deze gelegenheid ontworpen shirts, welke mogelijk zijn gemaakt dankzij deze sponsoren: Café De Spaan, Ooms klussenbedrijf, Berendsen stukadoorsbedrijf, AH de Brink en Taxi Berkhout. Andere sponsoren die een en ander bekostigen zijn: Wapeningscentrale Van Hilst, Daamen, Dweilorkest ‘t Spult,  Autobedrijf Revelhorst, Altena Schoonbedrijf, Ter Lak schildersbedrijf en Studio Wiegers.

De tegenstanders die de All Stars gaan treffen komen onder andere uit Zwitserland, Ierland, Tsjechië, Engeland en Duitsland. Ze zullen daarna bij de eerste vier in de poule moeten eindigen om aan de finalerondes mee te mogen doen. Dat zal een uitdaging worden, omdat sommigen al jaren niet meer hebben gevoetbald. Of ze het nou wel of niet halen, het plezier zal er vast niet minder om zijn onder de Spaanse zon!

Volg de All Stars via de website van het Mallorca Toernooi en via de Facebookpagina van Be Quick All Stars. 


mallorca-tournament.com

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant