De Aspergerally is een autopuzzeltocht door het fraaie coulisselandschap van de Achterhoek. Foto: PR

De Aspergerally is een autopuzzeltocht door het fraaie coulisselandschap van de Achterhoek. Foto: PR

Inschrijving voor de Aspergerally 2023 geopend

Maatschappij

WARNSVELD - De organisatie van de vijfde Aspergerally is in volle gang en de inschrijving is geopend. Ook dit jaar zal het een laagdrempelige, ontspannen autopuzzeltocht worden door het fraaie coulisselandschap van de Achterhoek. Via aanwijzingen vind men uiteindelijk de route naar de lunch- en vervolgens de eindlocatie waar met een aspergemaaltijd wordt afgesloten. De rally start op zaterdag 3 juni vanaf 10.00 uur bij Dijkman Bouw (Lage Weide 29) in Warnsveld en eindigt in de omgeving van Zutphen/Vorden.

Rotary club Zutphen en Rotary club Vorden organiseren jaarlijks de Aspergerally, een relaxte autorally door de Achterhoek met lunch en asperges eten als afsluiting. De rally heeft het doel om geld in te zamelen voor een goed doel en is geschikt voor zowel beginnende rallyrijders als gevorderden. Per equipe (bestuurder en bijrijder) kost deelname 225 euro. Dit is inclusief lunch en diner. Voor sponsoren zijn speciale deelnamepakketten. 

Goede doelen
De eerste jaren van de Aspergerally is Stichting Leergeld ondersteund. En in 2022 hebben de organiserende Rotaryclubs besloten twee lokale goede doelen te ondersteunen, omdat deze bijdragen aan cultuur, een maatschappelijk karakter hebben en voorzien in een behoefte van lokale bewoners, jong en oud. Dit waren Stichting Muziekcentrum Zutphen en Welkom werk. Voor 2023 zet men de ondersteuning van Welkom werk voort en is als tweede goede doel gekozen voor Stichting Jarige Job.

 Meer informatie en het volledige programma, is te vinden op de website. Hier kan men zich ook inschrijven. 


www.aspergerally.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit Contact Zutphen-Warnsveld