Gluren bij de Buren is hét huiskamer- en tuinfestival van Zutphen en Warnsveld. Foto: Sven Menschel

Gluren bij de Buren is hét huiskamer- en tuinfestival van Zutphen en Warnsveld. Foto: Sven Menschel

Menschel Photo

Doe mee met Gluren bij de Buren als act of gastlocatie

Cultuur

ZUTPHEN - Amateurkunstfestival Gluren bij de Buren zoekt tuinen en acts in de gemeente Zutphen. Gluren bij de Buren komt voor de achtste keer terug naar Zutphen op zondag 30 juni 2024. Tuinen en acts kunnen worden aangemeld tot en met zondag 12 mei via www.glurenbijdeburen.nl.

Aanmelden als act
Allerlei soorten optredens van podiumkunsten zijn denkbaar op het podium van Gluren bij de Buren. Denk bijvoorbeeld aan muziek, poëzie, theater, dans, spoken word of cabaret. Het kan en mag allemaal. Artiesten van alle leeftijden worden uitgenodigd om hun act te laten horen en zien; een speciale uitnodiging gaat uit naar de jongeren van Zutphen. Optredens geschikt voor alle leeftijden zijn welkom (ook voor kinderen) zodat het hele gezin een heerlijk dagje uit kan hebben. Alle podiumkunstenaars treden drie keer een half uur op, telkens voor nieuw publiek. Een unieke kans om talent te tonen aan publiek!

Aanmelden als locatie
Tuinen in alle soorten en maten in Zutphen en Warnsveld kunnen zich aanmelden. De programmamakers zoeken een act die past bij het formaat van het tuintheater. Meedoen als host betekent dat je voor één dag de directeur mag zijn van je eigen podium. Maak er drie keer met de act samen een feestje van.

Aanmelden voor acts en locaties is mogelijk tot en met 12 mei 2024 via www.glurenbijdeburen.nl

Gluren bij de Buren vindt plaats op 30 juni van 13.00 tot 18.00 uur en wordt georganiseerd door Muzehof centrum voor de kunsten, Theater Hanzehof, BIJ de bieb, Stadsonderneming Zutphen en Stichting de Bühne.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant