The Euro’s. Foto: PR
The Euro’s. Foto: PR

Rammstein en Roodkapje tijdens derde editie van Hakunama Tentfeest

Cultuur

WARNSVELD - Het is bijna zover: de derde editie van het Hakunama Tentfeest. De organisatie, bestaande uit een hechte vriendengroep uit de gemeente Zutphen en omstreken, heeft opnieuw een spectaculair programma samengesteld. Initiatiefnemer Rick Vreeman, die het ‘zooitje ongeregeld’ aanstuurt, belooft veel spektakel.

“Wees erbij, maar wees ook op tijd: we starten om 19.00 uur al meteen met volle kracht!” aldus Vreeman. “In februari hebben we een voorproefje gehad tijdens de repetities van de band The Euros in voormalig Bills Bar te Markelo. Man, wat werden we weggeblazen: zoveel energie, meters vuur en muzikaal talent. En dat alles begin april in een tent van 12 meter hoog. Dat belooft echt een geweldige show te worden.” 

Naast The Euros en huis-DJ Jeronimo zullen ook Ancora en Pater Moeskroen met band naar de Achterhoek afreizen. Ancora staat bekend om hun aanstekelijke zeemansmuziek en unieke videoclips bij elk nummer. “En dan... niemand minder dan de mannen van Pater Moeskroen trekken de stoute klompen aan!” vervolgt Vreeman. “De heren, bekend van hits als ‘Roodkapje’ en ‘Joost’, brengen een mix van aanstekelijke folk, knallende feestnummers en meeslepende ballades.”

Rick Vreeman benadrukt de samenwerking met lokale ondernemers en de steun vanuit de gemeenschap. “Met elkaar hebben we een muzikaal sterk programma samengesteld met een hoog feestgehalte. De steun van vrienden, familie,  lokale ondernemers, de gemeente en andere betrokken partijen is ongekend en daar zijn we enorm dankbaar voor.”

Tickets voor Hakunama Tentfeest op zaterdag 6 april (19.00 tot 01.00 uur) zijn nog verkrijgbaar via www.tentfeesten.nl. Houd ook de social media kanalen in de gaten voor winacties.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant