Paolo Cognetti. Foto: Roberta Roberto

Paolo Cognetti. Foto: Roberta Roberto

Paolo Cognetti signeert bij Van Someren & Ten Bosch

Cultuur

ZUTPHEN - Op 17 maart, de eerste zondag van de Boekenweek, zal de Italiaanse bestsellerschrijver Paolo Cognetti, bekend van onder andere ‘De acht bergen’, bij Van Someren & Ten Bosch zijn nieuwe boek ‘Beneden in het dal’ presenteren en signeren.

In deze roman vertelt Cognetti het verhaal van twee broers die uit elkaar gegroeid zijn en na de dood van hun vader terugkeren naar hun geboorteplaats om eindelijk het verleden onder ogen te zien. Op zondag 17 maart gaat de boekhandel speciaal voor Paolo Cognetti en zijn fans open vanaf 10.30 uur. Cognetti is aanwezig van 11.30 tot 12.30 uur. Reserveren is niet nodig en de toegang is gratis. Iedereen is van harte welkom.

Paolo Cognetti (Milaan, 1978) is een Italiaanse schrijver en filmmaker. Zijn boeken worden wereldwijd gelezen. Cognetti brak definitief door met ‘De acht bergen’, waarvan in Nederland en Vlaanderen meer dan 350.000 exemplaren zijn verkocht. De rechten werden verkocht aan veertig landen en het boek werd bekroond met de prestigieuze Premio Strega, de Premio Strega Giovani en de Prix Médicis étranger. Andere boeken van zijn hand zijn: ‘Sofia draagt altijd zwart’, ‘Het geluk van de wolf’, ‘De buitenjongen’ en ‘Zonder de top te bereiken’. In 2023 verscheen ‘Antonia’, een ode aan een vergeten Italiaanse dichteres: Antonia Pozzi.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant