Odensehuis Zutphen extra actief in de zomer

ZUTPHEN - Gedurende zeven weken zal de zomer hoogtij vieren in het Odensehuis in Zutphen. Dat betekent geen zomerstop, maar juist extra leuke nieuwe activiteiten.

De zomer is voor veel ouderen een rustige periode, waarin familie en kennissen met vakantie gaan en reguliere activiteiten een ruime zomerstop kennen. Met het programma 'Zomerzotheid!' hoopt het Odensehuis in die periode veel ouderen te kunnen bereiken. Dankzij een gift van 3000 euro van het Oranjefonds, stichting RCOAK en Fonds Sluyterman van Loo (in het kader van hun Impuls vakantieactiviteiten programma 'Samen ouder'), kon een aantal gastdocenten worden ingeschakeld. Voor elk wat wils is hierbij het motto. Uiteraard zijn ook mantelzorgers of andere belangstellenden welkom. Alle bijeenkomsten voldoen aan de RIVM-richtlijnen.
Onder de inspirerende leiding van de gastdocenten zullen tijdens het zomerprogramma verschillende boeiende, interessante en creatieve workshops, bijeenkomsten en lezingen worden aangeboden. Daaronder zijn schilderen aan de hand van de natuur, een muzikaal avontuur met Gideon, beschouwende kunstlezing, glasfusing (soort mozaïek met stukjes glas), bloemschikken, muziek beleven door bewegen en gebaar en een digitale stadswandeling door Zutphen. Het is mogelijk om alle bijeenkomsten te volgen, maar ook om incidenteel mee te doen.
Het Odensehuis 'Zomerzotheid!' programma start op 13 juli en eindigt op 30 augustus. Daarnaast is er ook gewoon ruimte voor ontmoeting op afspraak. Het volledige programma is te vinden op de website. De bijdrage in de kosten is 2,50 euro per keer of 10 euro voor vier keer of meer. Informatie en opgave via de coördinatoren info@odensehuiszutphen.nl. Voor alle bijeenkomsten geldt vol=vol.


www.odensehuiszutphen.nl                                                                                                        

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Nieuwsoverzicht

Meer berichten