John Wolthuis en Piet de Bie, de laadcoaches van ZE. Foto: Jeroen Jazet
John Wolthuis en Piet de Bie, de laadcoaches van ZE. Foto: Jeroen Jazet

Avondje Energie over elektrisch rijden

Algemeen

ZUTPHEN - ZutphenEnergie (ZE) organiseert voor het vierde jaar een Avondje Energie, speciaal over elektrisch rijden. Op donderdag 23 mei vertellen diverse sprekers over het nieuwe ‘tanken’, de actieradius in de praktijk, de (laad)kosten, slim en groen laden thuis, milieuaspecten en waarop je moet letten bij tweedehands. Dit Avondje Energie is in de Energiewinkel aan de Overwelving naast C&A, vanaf 19.30 uur. De toegang is gratis. Graag vooraf aanmelden via contact@zutphenenergie.nl.

Laadcoach
Voor steeds meer automobilisten komt elektrisch rijden binnen handbereik. Dit komt door minder dure modellen en een groter aanbod tweedehands. Het leidt echter tot veel vragen, hebben de laadcoaches van ZutphenEnergie gemerkt. Zij hebben inmiddels meer dan 50 zogenoemde ‘laadcoach gesprekken’ gevoerd.

Experience Day
Op zaterdag 15 juni is er ook weer een Experience Day. Hier kan iedereen het elektrisch rijden zelf ervaren. Voor een miniproefrit valt er te kiezen uit meer dan 50 modellen elektrische personenauto’s én bestelauto’s. Kies de auto’s en voorkeurtijdstip en schrijf je in op www.evexperiencezutphen.nl.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant