Foto: PR
Foto: PR

Bezoekers genieten van diverse dansen

ZUTPHEN - Het dans- en vuurspektakel Fire & Dance van afgelopen zaterdag 31 augustus in Zutphen trok veel bezoekers. Zo'n vijfhonderd mensen kwamen kijken naar de vuurdans van onder meer vuurkunstenares Petra Dankers. Ondernemer Anton Menkveld is tevreden. "Door voorspelde regen dreigde het evenement te moeten worden afgelast, maar dat bleek gelukkig toch niet nodig."

Door Alize Hillebrink

Maar liefst 42 verschillende workshops, demonstraties en meedoe-lessen vonden zaterdagmiddag plaats op drie verschillende locaties in Zutphen. Acht Zutphense dansscholen organiseerden het dansevenement 'Heel Zutphen danst'. "Het was een supergezellige dag," vertelt Anton Menkveld, ondernemer en organisator van het evenement.

Op een speciale dansvloer achter het politiebureau op de Houtwal, werd de dag afgesloten met salsa en latin, waarna de avond eindigde met een spectaculaire show in allerlei vormen van vuur. Volgens Menkveld was het een succes en ziet hij mogelijkheden om het volgend jaar weer te organiseren. "Misschien in samenwerking met een ander evenement in Zutphen. Het moet wel in het najaar, want voor het mooiste effect moet het wel donker zijn."

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Nieuwsoverzicht

Meer berichten