Zelf een mix van schaal- en schelpdieren samenstellen bij AH Warnsveld. Foto: AH/Anneke Janssen
Zelf een mix van schaal- en schelpdieren samenstellen bij AH Warnsveld. Foto: AH/Anneke Janssen

Nieuwste winkelconcept van Albert Heijn in Warnsveld

WARNSVELD - De Albert Heijn in winkelcentrum Dreiumme in Warnsveld is na een ingrijpende verbouwing weer open. De winkel is een flink stuk groter dan eerst en heeft het nieuwste winkelconcept van Albert Heijn gekregen. Klanten vinden er een veel ruimer assortiment aan verse producten als groente, fruit, kant-en-klaarmaaltijden, brood, banket, vleeswaren, kazen en borrelhapjes. Er zijn meer zelfscankassa's en grote beeldschermen door de hele winkel bieden informatie over seizoensproducten en recepten.

Opvallend is 'dry misting' op de groente- en fruitafdeling, een fijne verneveling van water waardoor groente en fruit langer vers blijven. Verder is er een brede selectie verspakketten, maaltijdboxen en kant-en-klaarmaaltijden. "De sinaasappelpers levert verse jus d'orange", zegt supermarktmanager Mark Bakker. "Ook hebben we schepvis, verschillende bevroren visproducten zoals garnalen, mosselen, inktvisringen en rivierkreeft. Die kun je zelf naar behoefte scheppen."

De metamorfose van de Albert Heijn in Warnsveld maakt onderdeel uit van een grote operatie van de supermarktketen. Door het hele land worden in 2019 circa 120 winkels omgebouwd naar het nieuwe winkelconcept. Albert Heijn aan de Runneboom 2 in Warnsveld is maandag tot en met zaterdag open van 8:00 tot 21:00 uur, zondag van 11:00 tot 21:00 uur.

Meer berichten