Informatiebijeenkomst chauffeurs AutoMaatje

Algemeen

Informatiebijeenkomst chauffeurs AutoMaatje

ZUTPHEN - De Stadsonderneming en de ANWB verzorgen op 28 augustus en 20 september een informatiebijeenkomst voor vrijwilligers die als chauffeurs mee willen doen met AutoMaatje. De informatiebijeenkomsten zijn om 19.30 uur in het Odensehuis, Tengnagelshoek 6 in Zutphen.

AutoMaatje is een doeltreffende oplossing voor ouderen die moeilijk de deur uit kunnen komen. Inwoners met een eigen auto maken een beetje tijd vrij om minder mobiele stadsgenoten te vervoeren. Tegen een geringe vergoeding van 30 cent per kilometer vervoeren ze ouderen naar plekken waar ze anders maar moeilijk kunnen komen. Zo los je als samenleving zelf dit probleem op en zorg je ook nog voor leuke ontmoetingen. ANWB AutoMaatje is al in dertig steden actief. Het heeft al duizenden ouderen vervoer op maat en vele sociale contacten gebracht. In Zutphen/Warnsveld is de feestelijke start van AutoMaatje op 5 oktober.

Kom naar één van de bijeenkomsten en laat je uitgebreid informeren over wat jij kan betekenen voor je minder mobiele stadsgenoot. Aanmelden kan telefonisch, per mail en via de website.


0575 23 40 20

automaatje@stadsondernemingzutphen.nl

www.stadsondernemingzutphen.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant