Op de achtergrond een kapschuur van Douglas hout, gerealiseerd door Heijink Bouw uit Zutphen. Foto: PR
Op de achtergrond een kapschuur van Douglas hout, gerealiseerd door Heijink Bouw uit Zutphen. Foto: PR

ADVERTORIAL: Bijzondere toepassingen van Inlands Douglas hout bij Heijink Bouw

Algemeen

ZUTPHEN - Het familiebedrijf Heijink Bouw is niet alleen al meer dan 125 jaar actief als aannemer, ook in timmerwerkzaamheden is het bedrijf al zo lang gespecialiseerd, in zowel nieuwbouw, verbouw én in renovatie. Naast Stefan Heijink die alweer bijna zeven jaar werkzaam is in het bedrijf is nu ook Sander Heijink, die al meer dan tien jaar werkzaam is in de bouw, het bedrijf komen versterken. Dat betekent dat het bedrijf helemaal up-to-date is met het bieden van maatwerk op het gebied van bouw- en timmerwerkzaamheden. Best iets om trots op te zijn. Heijink Bouw maakt het mogelijk om praktisch alles op maat te maken . "Het hout zagen we zelf. We hebben verschillende zaagmachines waardoor we precies kunnen voldoen aan de wens van de klant.

Zeer duurzaam Lariks/Douglas hout
We gebruiken verschillende soorten hout, maar werken graag met douglas i.v.m. de duurzame eigenschappen en omdat het zo goed te verwerken is. Het is een naaldhoutsoort die uit eigen land, of andere Noord West Europese landen komt. Dat het van dichtbij komt, maakt het natuurlijk duurzaam. Maar ook het hout zelf heeft een hoge duurzaamheid. Het is een sterke houtsoort waardoor het breed toepasbaar is en zeer goed te verwerken."
Heijink heeft zich toegelegd op het verwerken van douglas in buitenverblijven, kapschuren, overkappingen en veranda's en heeft daar inmiddels veel ervaring in opgebouwd. Binnenkort wordt de showroom van Multimate Heijink aan de Leestenseweg 10 te Zutphen uitgebreid met een douglas kapschuur als showmodel. Het wordt dan goed zichtbaar wat er allemaal mogelijk is qua toepassingen. De inpandige schuur is super functioneel, spullen kunnen er netjes in opgeborgen worden en de overige ruimte kan worden gebruikt als buitenverblijf, om lekker in de buitenlucht te kunnen relaxen.
Via de vernieuwde website, waar overzichtelijk alle projecten van de afgelopen tijd zijn in te zien, is het ook mogelijk om direct een offerte aan te vragen. Druk op de knop, upload eventueel foto's van de huidige situatie óf juist om duidelijk te maken wat uw wensen zijn en vul uw gegevens in. Wij maken een afspraak om vrijblijvend bij u aan huis te komen om de opties te bespreken, waarna u een vrijblijvende gespecificeerde offerte krijgt. Natuurlijk bent u ook van harte welkom bij Multimate Heijink om mondeling een offerte aan te vragen én in onze recent vernieuwde showroom van ruim 300m2 een kijkje te nemen wat wij allemaal voor u zouden kunnen betekenen op bouw- en timmerwerk.


Klant aan het woord over kapschuur van Douglas hout
Karin en haar gezin lieten onlangs een Douglas kapschuur door Heijink Bouw maken. Het is een prachtig buitenverblijf geworden met een pannendak en een strakke douglas vlonder. Karin is erg te spreken over de nieuwe aanwinst in de tuin. "Wij houden van Zwitserland en Oostenrijk en de kapschuur oogt een beetje in die landelijke stijl met mooi warm, oranje-achtige houtkleur."
Karin oriënteerde zich op wat er zoal mogelijk is qua overkappingen en kwam uit op de kapschuur. "We hebben Heijink Bouw al vaker gevraagd voor klussen en toen bleek dat zij de kapschuur konden realiseren, hebben we hen meteen gevraagd."
Het gezin kijkt uit naar het voorjaar om weer met plezier gebruik te kunnen maken van de kapschuur. "Het is echt een verlengstuk van het huis en als het even kan, zijn we daar te vinden."


Heijink Bouw, timmerwerk & onderhoud
Leestenseweg 10, 7207 EA Zutphen
E: info@heijinkbouw.nl
T: 0575 521796
M: 06 55072626
www.heijinkbouw.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant