Nieuw onderdak voor ‘Het Brede Dak’

Algemeen

ZUTPHEN - Kookgroep ‘Het Brede Dak’ in Zutphen gaat op 1 september weer van start, mits de coronamaatregelen dat toestaan. Er is ook een nieuwe plek: de groep komt voortaan bijeen in het Pakhuis Noorderhaven.

Het Brede Dak is al 23 jaar een plaats van ontmoeting en verbondenheid, waar mensen aandacht hebben voor elkaar en samen aan tafel gaan..Juist omdat er veel mensen zijn die elke dag alleen aan tafel hun maaltijd nuttigen.
De kookgroep moest onverwacht ook uitzien naar een nieuwe locatie, omdat de gebruikelijke plek, het Parochieel Centrum Mariaschool door de parochie tijdens de gedwongen coronasluiting aan anderen was verhuurd. Na 23 jaar PCM kon de kookgroep gelukkig terecht in het Pakhuis Noorderhaven. De faciliteiten daar zijn goed en de ontvangst was gastvrij. De groep hoopt dat de bezoekers zich ook daar snel thuis zullen voelen.
Op woensdag 1 september. is iedereen weer welkom. Binnenlopen kan vanaf 17.00 uur en de maaltijd zal beginnen rond 18.00 uur. Het Pakhuis is gevestigd aan de Noorderhavenstraat 49.
Aanmelden vóór 30 augustus is noodzakelijk. Dat kan bij de coördinator van het Brede Dak Zutphen Margriet te Morsche, e-mail margriettem@gmail.com of tel. 06-47116409.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant