Afbeelding
Foto: PR

Wat is het beste collageenpoeder dat je kunt kopen?

Partnerbijdrage

Het internet en vooral de beauty blogs staan er vol mee: collageen supplementen in tablet of poeder vorm. De meestem mensen vinden collageenpoeder het makkelijkst om in te nemen en daarom beantwoorden we de vraag welke collageen poeder kopen als je dit populaire anti-aging product overweegt?

Waarom kopen mensen collageen poeder?

Ieder mens maakt vanaf een jaar of 25 minder collageen eiwit aan dan daarvoor. Omdat collagenen werken als lijm voor je huid en er tevens voor kan zorgen dat je huid een uitstraling heeft waardoor deze ‘jonger’ lijkt en bovenal rimpels kan voorkomen, overwegen steeds meer mensen collageen poeder te kopen om hun collageen tekort te kunnen aanvullen. 

Collageen supplement kan rimpels verminderen

Je huid bestaan voor meer dan 80% uit collageen, en daarom is het een zeer belangrijke factor voor je lichaam om die stevige huid te kunnen behouden. Dankzij de hulp van (extra) collageen in de vorm van een supplement help je de huid elastisch en vooral rimpelvrij te houden. 

Soepele gewrichten dankzij collageenpoeder

Niet alleen celebrities en mensen die graag mooi willen blijven hebben baat bij een ‘collagen powder’. Een collageenpoeder helpt namelijk om om de botten, gewrichten, spieren en pezen extra soepel te houden waardoor de klachten zouden kunnen verminderen. Zoals we allemaal weten wordt niet alleen de huid minder soepel als je ouder wordt, zeker de gewrichten en spieren kunnen op iets latere leeftijd stijver gaan aanvoelen. 

Waarom is een collageen huidcrème zonde van je geld?

Absoluut, het klinkt als een goed verhaal: collageen is goed voor de huid, dus smeer je het als crème op je huid. Dat laten sommige beauty merken jou dan ook graag geloven door collageen crèmes op de markt te brengen. 

Anti-aging fabel

Maar trap niet in deze anti-aging fabel! Collageen wordt namelijk helemaal niet via de huid opgenomen, dus ook al smeer je er kilo’s collageen crème op; werken zal het niet. Daarom raden de meeste beauty experts louter collageenpoeder en collageentabletten aan. 

Wat is het beste collageenpoeder?

Eerst nog een fabeltje uit de wereld helpen: rundercollageen en viscollageen werken even goed. Het best geteste collageen poeder is een bekend supplement met zo min mogelijk onnodige toevoegingen zoals vulstoffen en dergelijke. Het beste collageensupplement heeft enkel vitamine C als toevoeging, en hier is een onderbouwde reden voor. 

Vitamine C collageen

Zoals gezegd is de enige écht goede toevoeging vitamine C. Dat komt omdat vitamine C ervoor kan zorgen dat de collagenen sneller in je lichaam worden opgenomen en hierdoor beter en sneller werken. Aangezien de meeste mensen zo snel mogelijk resultaat willen zien is vitamine C dus een fijne toevoeging. 

Herbolist collageenpoeder: best getest

Enkele beauty experts die veel producten naast elkaar hebben gehouden kwamen tot de conclusie dat het premium collageenmerk Herbolist het predicaat best getest kreeg. Het supplement heeft precies de juiste ingrediënten om als effectief collageensupplement door het leven te kunnen gaan. En heel belangrijk: het product is 100% vrij van onnodige hulp- en vulstoffen. 

Hoe kun je collageen poeder innemen?

De meeste mensen vinden een collageen poedertje innemen makkelijker dan een tabletje. Dat komt omdat je collageenpoeders simpeler kunt doseren, bijvoorbeeld door een schepje in je smoothie of koffie te doen. Een collageen tablet kan nogal groot zijn en dat vinden de meeste mensen niet fijn. 

Beste collageen poeder huid

Wanneer je opzoek bent naar een supplement met het predicaat Beste Collageen Poeder Huid kun je dus het beste online naar de website van Herbolist gaan. Hier vind je een premium collageenpoeder waardoor je huid jong en gezond kan blijven. Maar, schoonheid komt natuurlijk niet alleen door een schepje van dit poedertje. Een gezonde lifestyle; dus gezond eten en voldoende sporten blijft nodig.

Dit artikel wordt u aangeboden door Maud Geniet. Het is niet gemaakt onder verantwoordelijkheid van de redactie van deze uitgave.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant