V.l.n.r.: Tina Visch, Rick Bijvank, Lieke ter Mull, Kyra Heijmen, Monique Berendsen (en onder) Wesley Guldenaar en Luk Haggeman. Foto: PR

V.l.n.r.: Tina Visch, Rick Bijvank, Lieke ter Mull, Kyra Heijmen, Monique Berendsen (en onder) Wesley Guldenaar en Luk Haggeman. Foto: PR

Open Dag HeelHuus en Optisport voor vitale veerkracht

Zorg

WARNSVELD - Op zaterdag 27 januari zullen de deuren van het HeelHuus en het ernaast gelegen Optisport van 09.00 tot 14.00 uur geopend zijn. Gedurende deze open dag kunnen bezoekers vrijblijvend kennismaken met diverse mogelijkheden om vitaler te worden en te blijven.

Het lastige begin van het nieuwe jaar is vaak duidelijk voelbaar en soms zelfs zichtbaar. Feestdagenkilo’s en een winterdip zijn herkenbare uitdagingen. Velen willen hier graag iets aan doen. Met het nieuwe jaar komt een nieuwe start en goede voornemens om bewuster te leven, maar vaak ontbreekt dat ene duwtje in de rug...

Tijdens de open dag is er de gelegenheid om een blik te werpen in alle behandel-, fitness- en workshopruimtes. Bezoekers kunnen deelnemen aan diverse mini-workshops, lezingen en trainingen. André Visch zal bijvoorbeeld demonstreren hoe je ‘je accu weer kunt opladen’.

Bovendien is het mogelijk om zonder afspraak binnen te lopen bij fysiotherapeuten, behandelaars, coaches en trainers. Monique Berendsen, bijvoorbeeld, biedt expertise op het gebied van o.a. vetverbranding door milde ketose. Zij maakt al geruime tijd deel uit van het HeelHuus-team en is recentelijk mede-eigenaar geworden.

Op de open dag staan tevens (h)eerlijke hapjes en sapjes en goede, gezonde leefstijlproducten klaar om ontdekt en ervaren te worden. Met een stempelkaart maak je bovendien kans op een van de gezonde & sportieve prijzen, terwijl je na afloop een Vitale GoodieBag mee naar huis neemt.

HeelHuus en Optisport
Optisport en het HeelHuus zijn partners die elkaar al jaren versterken op het gebied van gezondheid. De werkwijzen passen goed bij elkaar, met beide teams kenmerkend voor hun sportieve, enthousiaste en open benadering. Deze synergie komt automatisch ten goede aan beide kanten.

Zo kunnen sporters die klachten ervaren of tijdens het sporten een blessure oplopen, eenvoudig de hulp van een fysiotherapeut inschakelen. Daarnaast wordt de fitnesszaal van Optisport door de HeelHuus-fysiotherapeuten gebruikt bij revalidatie onder begeleiding.

Voor een actueel overzicht en om je in te schrijven voor de mini-workshops, lezingen en trainingen, zie de website.


www.heelhuus.nl/opendag

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant