Dit bedrijfsgebouw aan de Holtmede 2 is door ondernemersfamilie Heijink te koop gezet. Foto: Google Streetview

Dit bedrijfsgebouw aan de Holtmede 2 is door ondernemersfamilie Heijink te koop gezet. Foto: Google Streetview

Te koop: bedrijfspand ‘Schroeven-online.nl’ op Revelhorst

Economie

ZUTPHEN - Het perceel met het bedrijfspand van waaruit Schroeven-online.nl opereert, staat te koop. Mede-eigenaar Stefan Heijink bevestigt dit desgevraagd. Volgens hem zijn er meerdere redenen voor het verkoopbesluit, maar hij wenst daar niet nader op in te gaan. Tot er een koper is gevonden, blijft het pand aan Holtmede 2 (Revelhorst 4) dienen als uitvalsbasis voor de webshops van de ondernemersfamilie Heijink.

Door Rudi Hofman

Stefan Heijink benadrukt dat de verkoop volledig losstaat van het plan om Hubo XL Zutphen - waarvan hij en zijn broer Sander eigenaren zijn -  te zijner tijd te verhuizen van de Leestenseweg 10 naar de Revelhorst. “We hebben daar een andere kavel gekocht en het is wachten totdat de stroomaansluiting en bekabeling gerealiseerd zijn voordat hier gebouwd kan worden”, aldus de ondernemer. Tot die tijd kan de Hubo volgens hem op de huidige locatie prima uit de voeten.

In april 2021 vertelde Stefan in Contact dat zijn familie aan de Holtmede een kavel had gekocht en dat het hier te verrijzen bedrijfspand zou gaan dienen als nieuwe uitvalsbasis van de webshops. Hun Hubo-vestiging was daarvoor te klein geworden. “Want je praat naast het logistieke verhaal ook over de voorraad en het beheer daarvan. Die is met schroeven, pluggen en bouten in alle soorten en maten, maar ook onder meer ijzerwaren, lijm en kit enorm”, liet Stefan destijds optekenen.

Succesnummers
Schroeven-online.nl maar ook de webshops waarmee de Belgische markt wordt bediend, waren in elk geval tot het voorjaar van 2021 succesnummers. Een kleine drie jaar later staat de ‘uitvalsbasis’ te koop bij Ten Hag Makelaars. Het huidige bedrijfspand met kantoor in twee bouwlagen en magazijnruimte kent een vraagprijs van € 1.750.000 exclusief btw. Dit is inclusief de geplande uitbreiding met een bedrijfshal van ongeveer 1.325 vierkante meter waarvoor de heipalen reeds zijn geslagen. Het totale perceel beslaat 4.240 vierkante meter, aldus de gegevens van de makelaar.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Contact Zutphen-Warnsveld