VVN Opfriscursus Auto. Foto: Veilig Verkeer Nederland

VVN Opfriscursus Auto. Foto: Veilig Verkeer Nederland

Gratis verkeerskennis opfrissen in Zutphen

Vervoer

ZUTPHEN - Veilig Verkeer Nederland (VVN) Zutphen organiseert, in samenwerking met de gemeente Zutphen, een opfriscursus voor senioren van 65 jaar en ouder van de gemeente Zutphen. 

In de afgelopen jaren is het weggebruik flink veranderd. Zo maken nieuwe typen vervoersmiddelen zoals de e-bike gebruik van de weg, zijn er nieuwe verkeersregels gekomen en zijn verkeerssituaties ingewikkelder geworden. Denk daarbij aan kruispunten, turborotondes, spitsstroken, nieuwe belijningen enz. Senioren worden onder leiding van een gecertificeerde voorlichter van VVN bijgepraat over de nieuwste ontwikkelingen. Er is alle ruimte om vragen te stellen en eigen ervaringen in te brengen. 

De cursus wordt uitgevoerd op verzoek van de gemeente Zutphen en vindt plaats op vrijdag 24 november 2023 van 13.30 tot 15.30 uur en op vrijdag 1 december van 13.30 tot 15.30 uur in ’t Warnshuus, Dreiumme 43 in Warnsveld. Men wordt op beide dagen verwacht. Deelname is gratis.   

Aanmelden
Vanwege de grote belangstelling en beperkte capaciteit adviseert VVN je direct aan te melden via de website vvn.nl/opfriscursussen of door een e-mail te sturen naar steunpuntoost@vvn.nl o.v.v. VVN Opfriscursus Zutphen. Vermeld in de e-mail uw naam, adresgegevens, geboortejaar en telefoonnummer. Bel voor meer informatie naar: 088 – 524 89 20. Is jouw verkeerskennis nog up-to-date? Doe de gratis online VVN Opfriscursus via vvn.nl/opfriscursus.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Contact Zutphen-Warnsveld