De Stille tocht in Vorden. Foto: G. te Vaarwerk
De Stille tocht in Vorden. Foto: G. te Vaarwerk

Stille Tocht voor Vrede in Vorden

Religie

VORDEN - Het Kruis opnemen wordt letterlijk gedaan op Goede Vrijdag om 14.30 uur in Vorden voor de Stille Tocht, voorafgaand aan de Passieviering van 15.00 uur. De start is op het plein voor de Christus Koningkerk, Het Jebbink 8 in Vorden. Een Stille Tocht om alle slachtoffers van alle verschrikkelijke oorlogen te herdenken. Een Stille Tocht als een schreeuw om Vrede. Niemand kan het alleen, onze solidariteit is meer dan nodig.

Meer dan ooit is het nu goed om te laten zien dat geen enkele oorlog wordt geduld! Meegebrachte bloemen als blijk van solidariteit met alle slachtoffers worden na afloop bij het kruis op het kerkplein gelegd. Van harte is de hoop dat velen meelopen in deze Stille Tocht voor Vrede. Wie wil bij de Stille Tocht het kruis helpen dragen? Aanmelden kan bij projectkoordepassie@gmail.com.

Iedereen is van harte welkom. Aansluitend kan men naar de viering van de Passie van 15.00 uur. Plaatsen worden vrij gehouden. Entree voor volwassen is 5 euro (inclusief boekje), kinderen tot twaalf jaar gratis. Een extra gift is altijd welkom.

De Passievieringen: 
27 maart 2024 (woensdag) - St. Isidorus kerk (Sint Isidorushoeve), aanvang 20.00 uur.
29 maart 2024 (Goede Vrijdag) - Christus Koning Kerk (Het Jebbink 8 in Vorden), aanvang 15.00 en 19.00 uur.
29 maart 2024 (Goede Vrijdag) - Stille Tocht voor de Vrede, aanvang 14.30 uur - plein Christus Koning Kerk (Het Jebbink 8 in Vorden).

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant