Afbeelding
Foto: PR

Let hierop als je HubSpot gaat aanschaffen

Partnerbijdrage

HubSpot is een CRM-programma gericht op sales en marketing. Het programma is opgericht in 2006 met als doel om meer op de klant te focussen bij marketing. De oude strategieën zoals pop-ups, duidelijke reclame en irritante advertenties helpen een stuk minder door de opkomst van het internet. Door de reis van je klanten te kunnen volgen en hierop inspelen kan je veel meer bezoekers naar je website halen. Relevante informatie zorgt ervoor dat de klanten eerder je website bezoeken. Door middel van het platform HubSpot kan je dit op een efficiënte manier doen.

De prijzen van de software HubSpot

Het bedrijf HubSpot is de leider op de markt van inbound marketing & sales software. Het draait dus niet om de marketing praatjes maar om de klant zelf. Je wil de klant de juiste informatie geven, antwoord geven op de vragen en de beste hulp geven. Wanneer klanten je website fijn vinden om te gebruiken of een antwoord op hun probleem vinden komen ze vaker terug naar de website of kopen ze eerder je product. Dat is het voordeel van HubSpot.

Het HubSpot CMS platform bestaat uit verschillende modules die gebruikt kunnen worden om de marketing te verbeteren. De modules van HubSpot zijn: HubSpot marketing, CRM & Sales, Customer Service, CMS Hub, Operations Hub en CRM Suite. In het geval van deze platformen kan je kiezen tussen de gratis versie, starter, professional en enterprise. Er zit een groot verschil qua prijs tussen deze keuzes. Daarom is het belangrijk dat je niet te veel geld uitgeeft aan extra functies die je niet gaat gebruiken.

Het grootste verschil tussen de verschillende versies zijn de aantal extra functies en hoeveel contacten je hebt in de database. De professional versie is een stuk goedkoper maar heeft minder extra functies en is geschikt voor minder contacten dan de enterprise versie. Voor meer dan 40000 contacten in de database is de enterprise versie het meeste geschikt. Door samen te werken met een HubSpot partner garandeer je jezelf dat je niet te veel geld uitgeeft aan extra functies.

Samenwerken met een HubSpot partner

Een HubSpot partner is iemand die samenwerkt met een bedrijf op het gebied van HubSpot en zowel de prijzen. Deze partner zoekt uit welke versies en welke programma’s nodig zijn voor jouw bedrijf en om jouw doel te behalen. Een HubSpot partner kan je inhuren voor een bepaald traject of op maandelijkse basis. Deze partner helpt ook met het oplossen van bugs en doet kleine aanpassingen in het systeem om deze zo goed mogelijk te laten werken. De partners zitten bovenop de prijzen en kortingen en zorgen voor de goedkoopste oplossing. Lees strategische marketing artikelen op deze pagina.

Dit artikel wordt u aangeboden door Webs. Het is niet gemaakt onder verantwoordelijkheid van de redactie van deze krant.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Contact Zutphen-Warnsveld