Foto: PR

Borstvergroting met eigen vet als alternatief van implantaten?

  Partnerbijdrage

Veel dames dromen van een grotere boezem. Toch zijn sommigen wat huiverig tegenover borstimplantaten, omdat de verhalen hieromtrent niet altijd even positief in het nieuws komen. Wat zijn de mogelijkheden?

We spraken met Wellness Kliniek, aanbieder van zowel natuurlijke borstvergrotingen als vergrotingen met implantaten. Wat zijn de verschillen tussen beide technieken en wanneer kies je voor welke techniek als je grotere borsten wenst?

Borstvergroting met implantaten, waarop letten?

Als je graag volle, ronde borsten wilt in een grotere cupmaat dan wordt er al snel gedacht aan implantaten. Is dat veilig? Wellness Kliniek: ‘Het is belangrijk dat je kiest voor een betrouwbare kliniek die uiterst transparant te werk gaat. Wij hechten veel waarde aan het persoonlijk consult, waarin we je wensen doorspreken.’

‘Daarnaast maken we gebruik van de meest veilige implantaten op de markt, waaronder die van Arion, Natrelle, Mentor en Motiva. Er is niet één beste implantaat, maar wel een beste implantaat ‘voor jou’. Dit komt tijdens het consult uitvoerig aan bod, zodat we de meest veilige keuze kunnen maken die past bij je lichaam.’

Een natuurlijke borstvergroting als alternatief

Wellness Kliniek is een gespecialiseerde borstvergroting België kliniek en dames van heinde en ver reizen naar ons buurland af omdat het een van de meest gevestigde klinieken is. Hier besteden ze uiterst veel aandacht aan de juiste voor- en nazorg en vinden ze het belangrijk dat je weet wat alle mogelijkheden van een borstvergroting zijn.

‘Wanneer je de cup met één maat zou willen laten vergroten dan bieden we ook de optie borstvergroting met eigen vet aan. Dit wordt ook wel lipofilling genoemd. Middels liposuctie wordt vet uit de benen, heupen of buik gehaald en dit wordt vervolgens gezuiverd van bloed en schadelijke cellen. De gezonde cellen worden vervolgens in je borsten geïnjecteerd. We zien dat steeds meer dames kiezen voor lipofilling van de borsten als alternatief voor siliconen. Het heeft als voordeel dat je geen onnatuurlijk product in het lichaam krijgt.’, aldus Wellness Kliniek.

Lipofilling ook mogelijk in het gezicht

Het sculpturen van het lichaam met eigen vet is niets nieuws en kan ook in het gezicht worden uitgevoerd. Het kan dan ook gezien worden als een alternatief van fillers. Rimpels kunnen worden opgevuld, lippen vergroot worden en jukbeenderen geaccentueerd worden. Zelfs een lichte neuscorrectie is mogelijk bij Wellness Kliniek.

Het voordeel van lipofilling tegenover fillers is dat het effect langer aanhoudt. Permanente fillers zijn namelijk verboden, althans op de Nederlandse markt. Tegenwoordig worden er voornamelijk fillers ingezet op basis van hyaluronzuur. Die zijn normaal gezien veilig, maar werken wel uit na zo’n zes maanden tot twee jaar. Wil je langer genieten van het effect van de ingreep, dan is lipofilling een efficiëntere keuze.

Liever niet de vormen van je gezicht laten veranderen, maar kun je wel een verfrissende gezichtsbehandeling gebruiken? Dan kun je natuurlijk ook gewoon terecht bij een salon in de buurt, bijvoorbeeld voor een cupping gezichtsmassage. Daarmee wordt tevens de huid verbeterd, maar het verricht natuurlijk niet de wonderen die met chirurgie bereikt kunnen worden. Heerlijk is het wel!

Dit artikel wordt u aangeboden door Welness Kliniek. Het is niet gemaakt onder verantwoordelijkheid van de redactie van deze uitgave.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden