Ontwerp je eigen personage. Foto: PR
Ontwerp je eigen personage. Foto: PR

Workshop tekenen ‘Character Design’

Onderwijs

WARNSVELD - ‘t Warnshuus start de vakantie met inspiratie voor de creatieve jeugd! Op 13 juli van 19.00 tot 20.00 uur houdt ‘t Warnshuus een workshop tekenen ‘Character Design’, op basis van het moderne concept art tekenen. Het idee voor de cursus ontstond bij Esther Karman en vond al snel bodem bij de enthousiaste coördinator Carry Staring van ‘t Warnshuus en professioneel concept art tekenaar Peter Kapritsias. Uniek voor Warnsveld want een dergelijke workshop is in de omgeving nog niet georganiseerd.

Hou je van tekenen en zou je graag je eigen personage ontwerpen?
Bij het ontwerpen van een personage is het belangrijk dat je weet wat voor gevoel het personage op moet roepen. Is het bijvoorbeeld een rustig en mysterieus persoon? Of is het een uitbundig en charismatisch iemand? Als je weet op welk gevoel je mikt kan je vanuit daar keuzes gaan maken in je ontwerp.

De workshop is toegankelijk voor jeugd (vanaf 12 jaar) uit de omgeving van Warnsveld. Bij voldoende belangstelling gaat men wellicht voor de jeugd een teken- en schildercursus ontwikkelen en opzetten.

Opgave via coordinator@warnshuus.nl. Voor meer informatie bezoek de website www.warnshuus.nl of ArtStation - Peter Kapritsias.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Contact Zutphen-Warnsveld