Kom de grote velden sneeuwklokjes bewonderen. Foto: Johan Braakman

Kom de grote velden sneeuwklokjes bewonderen. Foto: Johan Braakman

Sneeuwklokjesweekend bij kasteel De Wildenborch

Natuur

VORDEN - Op zaterdag 25 en zondag 26 februari is de tuin van kasteel De Wildenborch geopend tijdens het traditionele Sneeuwklokjesweekend. Tuinliefhebbers en wandelaars kunnen dan de grote velden sneeuwklokjes en winterakonieten komen bewonderen.

Dagelijks zal van 11.00 tot 15.30 uur het grote hek naast het kasteel open staan en toegang geven tot een uitgezette route, die bezoekers langs de allermooiste plekjes leidt. Tussen de bomen, langs de paden en bij de waterpartijen van de in Engelse landschapsstijl aangelegde tuinen. Overal duiken de vroege voorjaarsbloeiers op.
Voor of na de wandeling is de gezellige theeschenkerij in het Koetshuis geopend om te genieten van koffie of thee met iets lekkers en van eigengemaakte soep.

Bezoekadres: Wildenborchseweg 20, 7251 KG in Vorden. De entree bedraagt 7,50 euro (te voldoen per pin). Voor kinderen tot 12 jaar en Vrienden van De Wildenborch is de toegang gratis. Honden zijn helaas niet toegestaan, ook niet aangelijnd. De opbrengst van de Open Tuinendagen komt volledig ten goede aan het tuinonderhoud.


www.wildenborch.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit Contact Zutphen-Warnsveld