V.l.n.r. Walther Muringen, Randy Winterdal, Elisabeth Fadel en Ronald Snijders. Foto: PR
V.l.n.r. Walther Muringen, Randy Winterdal, Elisabeth Fadel en Ronald Snijders. Foto: PR

Muziekicoon Ronald Snijders bij Mr. Jazz

Muziek

ZUTPHEN - Fluitist Ronald Snijders, winnaar van de Boy Edgarprijs 2022 en erkend muziekicoon binnen de Nederlandse muziekgeschiedenis, zal donderdag 18 april om 20.30 uur optreden bij Mr. Jazz in Zutphen. Naast zijn virtuositeit op de dwarsfluit is Snijders ook etnomusicoloog, wat zijn veelzijdigheid in muziek verklaart. Met zijn gave voor improvisatie in verschillende stijlen, waaronder jazz, latin en pop, brengt Snijders een unieke sound voort die zijn signatuur draagt. Vorig jaar schitterde hij op het North Sea Jazz festival met zijn 19-koppige special band.

Op deze avond wordt Snijders vergezeld door de getalenteerde Braziliaanse pianiste Elisabeth Fadel, Randy Winterdal op bas en Walther Muringen op drums. Het belooft een betoverende avond te worden, gevuld met exotische en vrolijke muziek.

Het optreden vindt plaats bij Mr. Jazz in de gewelvenkelder van Uffie’s aan de Houtmarkt 71 in Zutphen. De toegang bedraagt 12,50 euro, terwijl vrienden van Mr. Jazz en studenten 10 euro betalen. Voor meer informatie, zie www.mrjazzzutphen.nl.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant