Sasha Witteveen (21) heeft al indrukwekkende prestaties op haar naam staan. Foto: PR
Sasha Witteveen (21) heeft al indrukwekkende prestaties op haar naam staan. Foto: PR

Uniek concert met contrabas en piano in Brummen

Muziek

BRUMMEN - Op zondag 28 april om 15.30 uur vindt in de Pancratiuskerk van Brummen een bijzonder concert plaats, gepresenteerd door de werkgroep kamermuziek Brummen. Het verrassende duo, bestaande uit contrabas en piano, zal optreden, met Sasha Witteveen en Jorian van Nee.

Sasha Witteveen (21) heeft al indrukwekkende prestaties op haar naam staan, waaronder het winnen van prijzen bij het Prinses Christina Concours en het Britten Contrabas Concours. Haar krachtige spel en vastberadenheid hebben de jury’s keer op keer weten te imponeren. Momenteel voert ze een cyclus uit met het Studentenkamerorkest en zal ze eind september optreden in de Kleine Zaal van het Concertgebouworkest, maar eerst kan men haar unieke talent ervaren in Brummen, waarbij ze wordt begeleid door Jorian van Nee.

Jorian van Nee, bekend van zijn eerdere successen op het Prinses Christina Concours, zal niet alleen als begeleider optreden, maar ook zijn eigen composities ten gehore brengen. Het duo zal werken spelen van Giovanni Bottesini, Nino Rota en Henriëtte Bosmans.

Toegangskaarten zijn verkrijgbaar voor 20 euro via de website www.brummencultuur.nl. Kinderen tot en met 16 jaar hebben gratis toegang na aanmelding.

Na het concert wordt er een gratis drankje geserveerd onder het napraten. De Pancratiuskerk is gelegen aan Kerkstraat 17 te Brummen. De kerk opent haar deuren om 15.00 uur, het concert begint om 15.30 uur.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant