Ladies Circle Zutphen doneert aan Stichting Noaberhulp Zutphen. Foto: Yvonne ten Houlder
Ladies Circle Zutphen doneert aan Stichting Noaberhulp Zutphen. Foto: Yvonne ten Houlder

Ladies Circle doneert 6941 euro aan Noaberhulp en Huntington

Maatschappij

ZUTPHEN/WARNSVELD - Op 15 maart namen Yvette Giesen en Viola Zevenhuizen van Stichting Noaberhulp Zutphen een cheque ter waarde van 4421 euro in ontvangst. Aangeboden door Ladies Circle Zutphen, een vriendschap- en serviceclub van vrouwen tot 45 jaar uit Zutphen en omgeving.

Ieder jaar organiseert de Ladies Circle Zutphen een aantal acties en zamelt daarmee geld in voor een lokaal en een landelijk doel. De kerstbrodenactie, waarbij er in november en december kerstbroden en -kransen werden verkocht van Bakkerij Bril, was een groot succes en leverde 4421 euro op voor Stichting Noaberhulp Zutphen. Deze lokale stichting ondersteunt, middels vrijwilligers, mantelzorgers door de zorg voor hun palliatieve terminale naasten een of meerdere dagdelen over te nemen, zodat deze even op adem kunnen komen (www.noaberhulpzutphen.nl).

Met de pubquiz die in januari werd georganiseerd door Ladies Circle Zutphen in Warnsveld werd een mooi bedrag van 2520 euro opgehaald wat ten goede komt aan de landelijke Ladies Circle doelen: Vereniging van Huntington en Campagne Team Huntington. Met de campagne www.zuurhe.nl wordt er de komende twee jaar ongeveer 400.000 euro opgehaald door alle Circles in Nederland. Met dit geld wordt educatie en ondersteuning geboden voor gezinnen – die te maken krijgen – met de Ziekte van Huntington.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Contact Zutphen-Warnsveld