Foto: Stefan van nieuwenhoven

Foto: Stefan van nieuwenhoven

Open dag scouting Jan van Riebeeck

Algemeen

EEFDE -Elke zaterdag besteden kinderen en jongeren hun vrije tijd op een actieve en gezellige manier bij Scoutinggroep Jan van Riebeeck. Ze leren samen te werken, respect te hebben voor de ander en krijgen de ruimte om te ontdekken en te leren. Om iedereen eens kennis te laten maken met deze wekelijkse avonturen, wordt op zaterdag 26 november een open dag gehouden. 

Jeugdleden leren bij scouting Jan van Riebeeck over dieren, de natuur en het milieu, het lopen van GPS tochten, koken op het kampvuur, ontwikkelen survival- en EHBO skills. Ze werken hiermee aan hun zelfvertrouwen, leren grenzen verleggen en vriendschappen aan te gaan. 

Vrijwilligers
Met meer vrijwilligers kan Jan van Riebeeck nog meer kinderen een plek binnen scouting geven. Ook bijdragen aan de persoonlijke ontwikkeling van kinderen en jongeren op een leuke en uitdagende manier? Kom gerust een keer langs!

Programma
Het programma op zaterdag 26 november start voor de kinderen van 5 t/m 11 jaar van 14.30 uur tot 16.30 uur. Voor de kinderen en jongeren vanaf 11 jaar start het programma om 13.30 uur tot 16.30 uur. Scoutinggroep Jan van Riebeeck is te vinden aan de Boedelhofweg 108 in Eefde. Voor meer informatie, zie de website of social media of stuur een mail.


scoutingjanvanriebeeck.nl

facebook.com/scoutingjanvanriebeeck

@scouting_janvanriebeeck

janvanriebeeck@gmail.com

Advertenties doorgeplaatst vanuit Contact Zutphen-Warnsveld