<p>Merijntje Betzema. Foto: Maarten Zeehandelaar </p>

Merijntje Betzema. Foto: Maarten Zeehandelaar

Merijntje zoekt sponsors voor boek over haar autisme

ZUTPHEN - Merijntje Betzema is 38 als ze de diagnose autisme krijgt. Afgelopen jaren schrijft ze een serie autobiografische verhalen over haar leven met deze aandoening. Haar verhalen worden gebundeld tot een inspirerend boek waarmee ze als doel heeft om de taboes rondom autisme te doorbreken. Ze laat zien hoe je na een diagnose verder kunt.

Merijntje woont in Arnhem, maar werkt als zelfstandig grafisch ontwerpster in Zutphen. Ze schreef dit boek voor iedereen die geïnteresseerd is in een leven met autisme. Hetzij omdat die een naaste met autisme heeft, zelf autistisch is of vanuit werk met autisme te maken heeft. 

De planning is om het boek ‘Zee van ruimte, leven met autisme’ op 2 april volgend jaar, Wereld Autisme Dag 2022 te presenteren. Daarom is Merijntje een crowdfundingsactie gestart op Voordekunst zodat de publicatie mogelijk kan worden gemaakt. Haar wens voor 2022 is om zoveel mogelijk mensen te bereiken met haar positieve boodschap rondom de diagnose autisme. Zodat er meer begrip komt, je jezelf begrijpt en begrepen voelt. Meer over Merijntje, haar boek en haar crowdfunding is te vinden op onderstaande site. Zoek daar op Merijntje.


voordekunst.nl/projecten/12929-boek-zee-van-ruimte-leven-met-autisme-1

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden