Bette Westera. Foto: PR
Bette Westera. Foto: PR

Schrijfster Kinderboekenweekgeschenk Bette Westera komt naar Bibliotheek Zutphen

Voor kinderen van 7-12 jaar

ZUTPHEN - Speciaal voor de Kinderboekenweek (6-17 oktober) organiseren Van Someren & Ten Bosch en de Bibliotheek een bijeenkomst met de schrijver van het Kinderboekenweekgeschenk: Bette Westera. Zij zal op woensdag 13 oktober tussen 15.00 en 16.00 uur bij Bibliotheek Zutphen vertellen over Tiril en de toverdrank, een verhaal dat speelt in de tijd van de Vikingen. 

Wat weten de kinderen over de Vikingen en hun gewoonten? In Tiril en de toverdrank krast Thialfi met een takje runentekens in het zand. Wat schrijft hij? Tirils vader Sivert moet een gedicht schrijven, maar het rijmen gaat hem slecht af. Kunnen de kinderen hem helpen? Natuurlijk leest Bette ook voor uit Tiril en de toverdrank. 

Bette Westera schrijft al meer dan 20 jaar mooie, grappige, ontroerende en prijswinnende boeken. Dit jaar won ze voor haar boek ‘Uit elkaar’ de Woutertje Pieterse Prijs, de Gouden Griffel en de Boekenleeuw.

De bijeenkomst is voor kinderen van 7 tot 12 jaar. Toegangskaarten 2,50 euro zijn verkrijgbaar bij Boekhandel Van Someren & Ten Bosch, Turfstraat 19 in Zutphen.


0575 - 513 512

www.somerentenbosch.nl

info@somerentenbosch.nl

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden