<p>Er is van alles te roefelen in Zutphen. Foto: PR</p>

Er is van alles te roefelen in Zutphen. Foto: PR

Sport-roefeldag in Zutphen

ZUTPHEN - Zutphense basischoolkinderen uit de groepen 5 tot en met 8 kunnen op zondag 16 mei sport-roefelen, ofwel kennismaken met en snuffelen aan de sportwereld van Zutphen. Maar liefst zeventien sportverenigingen doen eraan mee.

Dit is de vierde keer dat Zutphen Actief de sport-roefeldag organiseert. Vorig jaar ging het niet door in verband met de toen geldende coronamaatregelen. Zutphen Actief is blij dat kinderen gewoon buiten mogen sporten en de roefeldag dit jaar wel door kan gaan. De sportactiviteiten die binnen moeten plaatsvinden, zoals zwemmen, gaan uiteraard alleen door als de maatregelen het toelaten.
Wie wel eens wil zeilen, voetballen of schermen, of ervaren wat judo, scouting of karate is kan dat tijdens de sport-roefeldag allemaal doen. Het is nog gratis ook. Elk groepje kinderen doet met drie verschillende sporten mee. Groepjes van vier kinderen en één volwassen begeleider kunnen zich aanmelden op onderstaande website. Inschrijven kan tot 7 mei en vol is vol. De sport-roefeldag start op zondag 16 mei om 09.30 uur en eindigt rond 13.30 uur.


www.roefeldag-zutphen.nl

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden