ABN AMRO kantoor Zutphen sluit 7 mei 2021

ZUTPHEN - Het ABN AMRO kantoor in Zutphen, Martinetsingel 21, sluit per 7 mei 2021. Steeds meer klanten van ABN AMRO regelen hun bankzaken via de ABN AMRO app, Internet Bankieren en Beeldbankieren. Als gevolg neemt het aantal klanten dat een bankkantoor bezoekt elk jaar verder af. Daarom sluit ABN AMRO dit kantoor. De sluiting van het kantoor in Zutphen heeft geen directe gevolgen voor de medewerkers. Het kantoorpand wordt verkocht.

Het aantal klanten (ook ouderen) dat kiest voor online bankieren is door Covid-19 in een verdere stroomversnelling geraakt. Daarom blijft ABN AMRO ook de komende jaren investeren in verdere optimalisatie van de online dienstverlening.

Kantoorbezoek en geldautomaten
Als een kantoorbezoek nodig of gewenst is, kunnen klanten terecht bij het kantoor in Apeldoorn: Hofstraat 161. Of bij één van de andere kantoren in Nederland. De dichtstbijzijnde ABN AMRO kantoren en geldautomaten zijn op de website van ABN AMRO vinden. Op de kantoren werkt ABN AMRO op afspraak. Als klanten een kantoor willen bezoeken, kunnen ze telefonisch een afspraak maken via 088 - 226 26 35 (gebruikelijke belkosten). Klanten kunnen ook geld opnemen, geld storten en sealbags storten bij de geldautomaten van Geldmaat. Op de website van Geldmaat vinden klanten de dichtstbijzijnde automaten van Geldmaat.

Telefonisch of online contact
Klanten die face-to-face contact met een adviseur willen, kunnen op de website van ABN AMRO een afspraak maken voor een adviesgesprek via Beeldbankieren. Men kan ook telefonisch contact opnemen via 0900 - 0024 (gebruikelijke belkosten). Medewerkers zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.00 uur tot 21.00 uur en op zaterdag van 9.00 uur tot 17.30 uur. Op zon- en feestdagen is dit informatienummer gesloten.

Financiële zorgcoach
Een grote meerderheid van de oudere en minder mobiele klanten regelt bankzaken online. Er is een groep klanten die wel extra ondersteuning nodig heeft. Zij kunnen terecht bij de financiële zorgcoach, die helpt klanten in de eigen omgeving of (eventueel) op locatie. Bijvoorbeeld bij het leren omgaan met Internet Bankieren en mobiel bankieren via de ABN AMRO app. Klanten die daar behoefte aan hebben, krijgen ondersteuning bij het nemen van financiële beslissingen of het praktisch organiseren van de bankzaken. Bijvoorbeeld bij het op orde brengen van rekeningen. De financiële zorgcoach van ABN AMRO in Zutphen en omgeving is te bereiken via het algemene telefoonnummer van ABN AMRO.

Gratis cursus
ABN AMRO biedt klanten die meer willen weten over Internet Bankieren, de ABN AMRO app of Beeldbankieren een gratis cursus online bankieren aan. Klanten kunnen zich hiervoor aanmelden via abnamro.nl/cursus of bellen naar 0900 0024.


www.abnamro.nl

www.geldmaat.nl

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden