Effata-viering in St. Jan Zutphen

Effata-viering in St. Jan Zutphen

ZUTPHEN - In de stilte van je hart komen. Om daar te zoeken naar de ervaring van God in je eigen leven. Dat is het doel van de Effata (Ga Open)-viering, een meditatieve viering, die in principe elke tweede zaterdag van de maand om 17.00 uur wordt gehouden. Op zaterdag 10 april is er weer een. Vanaf 16.55 uur kunnen bezoekers zich in stilte voorbereiden.

De viering, georganiseerd door de parochie HH 12 Apostelen, wordt opgebouwd rondom een Bijbeltekst die geactualiseerd wordt naar de wereld van vandaag en onze eigen ervaringen. Dit gebeurt via gebed, overweging, stilte, zang en symbolen. Deze vieringen zijn laagdrempelig en oecumenisch van karakter maar vanwege de coronapandemie wel in aangepaste vorm. Het doorgaan is afhankelijk van de maatregelen van het kabinet en de protocollen van het bisdom.
Voor meer informatie kan een e-mail worden gestuurd aan g.spekkink@12apostelen.nl of l.vandekam@12apostelen.nl. Wilt u zeker weten of een Effata-viering doorgaat bekijk dan onderstaande website.


www.12apostelen.nl

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden