Bestellen en afhalen bij 2Switch kringloop

Bestellen en afhalen bij 2Switch kringloop

ZUTPHEN/LOCHEM - De 2Switch-winkels zijn maandag 15 februari gestart met 'Mail & Collect'. Het is een aangepaste versie van het nieuwe systeem 'Click & Collect' waarmee winkels weer producten mogen aanbieden. Het is namelijk voor kringloopwinkels door het wisselende aanbod een stuk lastiger om een webshop in te richten. Ook zou zoïets hoge kosten met zich meebrengen.

Er zijn echter veel mensen afhankelijk van de kringloopwinkel. Klanten die het zich niet kunnen veroorloven om online nieuwe producten te bestellen. Maar ook mensen die juist voor duurzaam kiezen en daarom liever tweedehands kopen.
Daarom is bii 2Switch 'Mail & Collect' in het leven geroepen. Klanten die op zoek zijn naar een specifiek product kunnen een mail sturen met een zo concreet mogelijke beschrijving van het betreffende artikel. De winkelmedewerker gaat vervolgens in de winkel op zoek en mailt de klant een of meerdere foto’s van de beschikbare producten.
Als de klant iets wil kopen wordt een afspraak gemaakt om de bestelling op te halen. De klant ontvangt een bevestigingsmail met het tijdslot en alle praktische informatie om de artikelen veilig in ontvangst te nemen. Bij het afhalen kan meteen worden betaald.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden