Stichting Open Fanfare Orkest ontvangt 1250 euro vanuit Cultuurfonds Gelderland

Stichting Open Fanfare Orkest ontvangt 1250 euro vanuit Cultuurfonds Gelderland

ZUTPHEN - Het Prins Bernhard Cultuurfonds Gelderland heeft in het afgelopen jaar 294 projecten ondersteund. Daarmee werd er 811.766 euro gegeven aan cultuur en natuur in de regio. In het afgelopen kwartaal kregen 53 nieuwe projecten een bijdrage toegekend door het Cultuurfonds. In de gemeente Zutphen heeft Stichting Open Fanfare Orkest 1250 euro toegewezen gekregen voor de livestream van het concert ‘OFO Live@Buitensoos’.

De toekenningen waren zoals gebruikelijk zeer divers. Museum Villa Mondriaan in Winterswijk ontving een toekenning voor de kostuumtentoonstelling Ferengi, Soulcypher uit Arnhem gaat met een bijdrage de hiphop-georiënteerde dansproductie Solitude uitvoeren onder leiding van choreograaf Ruben Chi, en de Vereniging Het Edelhert uit Harderwijk wordt ondersteund bij de realisatie van de publicatie ‘Frederik’ die aan 880 basisscholen in Gelderland wordt uitgereikt. En in de gemeente Bronckhorst heeft Uitgeverij Hermans 1.500 euro toegewezen gekregen voor de publicatie van ‘Zutphen Popmuziek’ door H. Leushuis.

Nieuwe aanvragen
In 2021 kunnen er nieuwe verzoeken voor ondersteuning worden gedaan voor bijzondere projecten in Gelderland. De eerste deadline hiervoor was 18 januari 2021. Later in het jaar zijn nog drie verdeelrondes, namelijk op 19 april, 12 juli en 11 oktober. Op www.cultuurfonds.nl/gelderland staat alle informatie over aanvragen bij het Cultuurfonds Gelderland.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden