Wilco Klop komende twee jaar hoofdtrainer Be Quick
<p>Hoofdtrainer Wilco Klop (l) en voorzitter van Be Quick Jeroen Bloemenkamp in juni 2020 toen Klop een 1-jarig contract tekende, die nu wordt verlengd met 2 jaar. Foto: Chris Vosmeijer</p>

Hoofdtrainer Wilco Klop (l) en voorzitter van Be Quick Jeroen Bloemenkamp in juni 2020 toen Klop een 1-jarig contract tekende, die nu wordt verlengd met 2 jaar. Foto: Chris Vosmeijer

Wilco Klop komende twee jaar hoofdtrainer Be Quick

ZUTPHEN - Wilco Klop blijft ook de komende twee seizoenen hoofdtrainer bij Be Quick. Zijn ervaring, voetbalkennis en clubgerichte blik vormen volgens de club hierin een prima basis.

Ongeveer een jaar geleden trad Wilco Klop aan als hoofdtrainer op sportpark Zuidveen. Tussen de stakingen in het voetbal door – vanwege corona – was er al een stijgende lijn te zien in het spelniveau van het eerste elftal. Onder meer door de aanvulling van nieuwe (jeugd)spelers stond er een enthousiaste en gedreven groep op het veld die eveneens de supporters aansprak. Afgelopen week zette Klop zijn handtekening onder een nieuw contract, zodat hij komende twee seizoenen – inclusief het jubileumjaar ‘Be Quick 120 jaar’ – dezelfde functie kan blijven vervullen.

Voetbal op hoog niveau met aandacht voor instromen van eigen jeugd zijn belangrijke pijlers van Be Quick. Door de samenwerking met Wilco voort te zetten kan de club hier aan bouwen en staat het vizier vol gericht op de toekomst.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden