Album Elisabeth Moritz. Foto: PR
Album Elisabeth Moritz. Foto: PR

Deel Postmemories met Elisabeth Moritz

ZUTPHEN - Elisabeth Moritz nodigt je uit om je eigen postmemories met haar te delen, om foto’s, brieven of andere documenten en verhalen mee te nemen en hier samen met haar naar de te kijken en te bespreken. Deze postmemories zullen de tentoonstelling ‘Postmemory’ laten groeien doordat mensen uit Zutphen en omgeving hun eigen perspectieven delen. Elisabeth Moritz en Dat Bolwerck hopen zo een platform te creëren voor discussies en overdenkingen, niet alleen over de oorlog die nu 75 jaar achter ons ligt, over de nagelaten sporen, maar ook over onszelf, onze keuzes nu.

Op de volgende dagen en tijden is Elisabeth aanwezig in Dat Bolwerck om mensen te ontvangen (aanmelden hoeft niet): 8 oktober van 14.00 tot 17.00 uur, 22 oktober van 19.30 tot 21.30 uur, 5 november van 19.30 tot 21.30 uur en 12 november van 14.00 tot 17.00 uur.
Het idee is om naast het samen bekijken en bespreken van postmemories, ook een installatie te maken met deze herinneringen en verhalen van mensen uit Zutphen en omgeving. Materiaal dat getoond en gekopieerd mag worden, krijgt een plaatsje in de expositie. Tegen het einde van de tentoonstelling eind november, begin december 2020 wordt een open avond georganiseerd voor mensen die ervaringen en gedachten willen delen. Informatie via Xera Alberts: xera@datbolwerck.nl of 06 - 15 164 661.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden