Samir Butros kan binnenkort de fles openen zodra de prijs is ontvangen. Foto: Arjen Dieperink
Samir Butros kan binnenkort de fles openen zodra de prijs is ontvangen. Foto: Arjen Dieperink

Gold Award voor Nineveh Beauty Center

ZUTPHEN - In tijden van corona een landelijke prijs winnen is niet niks. Het lukte ondernemer Samir Butros van Nineveh Beauty Center aan de Groenmarkt 15. Vorige week werd bekend dat Nineveh Beauty Center in een online verkiezing de Gold Award voor de leukste kapper/kapsalon van Nederland de eerste plek voor de provincie Gelderland behaalde en landelijk op de tweede plek eindigde. De prijs wordt niet persoonlijk uitgereikt en wordt toegezonden.

Door Arjen Dieperink

Samir Butros begon zeven jaar geleden met zijn bedrijf enkele deuren verder op. In 2017 verhuisde men naar de Groenmarkt 15, hierdoor werd de oppervlakte van het bedrijf vergroot van vijftien vierkante meter naar honderdentwintig vierkante meter. "In ons vorige pand knipten wij uitsluitend mannen. Hier knippen wij iedereen. Wij waren het eerste beauty center van Zutphen".

Behalve voor het knippen kan men er ook terecht voor verschillende behandelingen, zoals huidbehandeling, visagie of epileren van het gezicht. Tevens is het een zonnestudio. De bedrijfsformule is een duidelijk succes. Het bedrijf toont haar betrokkenheid met Zutphen. "Een keer in de week hebben wij een dag waarop daklozen hun haar gratis kunnen laten knippen. Hun afspraak loopt via het Leger des Heils. Rond de kerstdagen hebben wij het gratis knippen ook voor minderbedeelden gedaan. Dat was een groot succes. Zelfs RTL en de NPO hebben er aandacht aan besteed", vertelt Butros niet zonder trots. Tot slot wil hij nog een ding kwijt: "Ik ben mijn klanten dank verschuldigd omdat zij de moeite hebben genomen om op mijn bedrijf te stemmen. Het toont dat zij zich bij ons bedrijf betrokken voelen".

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden