Jan van Emst is tot erelid benoemd van Hengelsportvereniging Ons Belang Zutphen. Foto: Simon de Wit
Jan van Emst is tot erelid benoemd van Hengelsportvereniging Ons Belang Zutphen. Foto: Simon de Wit

Jan van Emst erelid van H.S.V. Ons Belang

Algemeen

ZUTPHEN - Met een vertraging van een maand is 10 juni de 55 plus trainingscompetitie van Hengelsportvereniging Ons Belang te Zutphen weer van start gegaan. Jan van Emst werd vooraf benoemd tot erelid.

Voorafgaand aan de loting is Jan van Emst in het zonnetje gezet voor zijn jaren lange inzet, verantwoordelijkheid en het in stand houden van 55 plus vaste stok competitie. Jan is reeds 70 jaar lid van de vereniging en is daarvan 30 jaar actief geweest bij de vaste stok competitie. Namens de leden van de 55 plus competitie heeft Simon de Wit, de wedstrijdcoördinator hiervan, uit waardering Jan van Emst een plaquette uitgereikt en hem nog extra geprezen voor zijn geweldig functioneren en dat hij zeker een voorbeeld blijft bij de club.
Het bestuur van Ons Belang was vertegenwoordigd door voorzitter John Mooy en secretaris Bart Soeters. Na een mooi betoog werd uit handen van de voorzitter de oorkonde uitgereikt en werd Jan van Emst als erelid benoemd van de H.S.V. Ons Belang. Na de huldiging was het drie keer ‘hoezee’ voor Jan.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant