Foto: PR
Foto: PR

Woonwinkel Eijerkamp opent speciale telefoonlijn voor kletspraatje tegen eenzaamheid

ZUTPHEN - Eijerkamp opent een speciale extra telefoonlijn voor een praatje met mensen die het contact met de buitenwereld verliezen door de huidige maatregelen tegen het coronavirus. De medewerkers van Eijerkamp die normaal gesproken in de woonwinkel een luisterend oor bieden zijn nu dagelijks tussen 10.00 uur 's ochtends en 16.00 uur 's middags telefonisch bereikbaar op 0575-583601 voor een kletspraatje.

In deze bijzondere tijd wil Eijerkamp er voor elkaar zijn en er alles aan doen om iedereen zich op welke manier dan ook thuis te laten voelen. Lisanne Eijerkamp: "We beseffen ons goed dat een gezellig praatje in deze bijzondere tijd voor lang niet iedereen vanzelfsprekend is. Met deze telefoonlijn willen we er voor elkaar zijn en een luisterend oor bieden voor diegene die door de COVID-19 maatregelen minder sociaal contact hebben. Dit hoeft zeker niet over meubels te gaan. Onze collega's staan iedere dag klaar!"

Eijerkamp sloot vorige week vrijdag de fysieke woonwinkels in Zutphen en Veenendaal tot nader bericht om verdere verspreiding van COVID-19 te beperken. Ook CILO, Citystore LOTS en Trendhopper Zutphen, onderdeel van Eijerkamp Retail Groep, zijn vanaf vorige week vrijdag 20 maart tot nader bericht gesloten. Eijerkamp blijft bestellingen leveren en de online webshop blijft open, waarbij de woonwinkel de maatregelen van het RIVM nauwgezet volgt en ook haar klanten vraagt alle maatregelen strikt te hanteren.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Nieuwsoverzicht

Meer berichten