Perspectief Zutphen bundelt de krachten

ZUTPHEN - Welzijnsorganisatie Perspectief Zutphen bundelt de krachten in de samenleving door hulpvragen en hulpaanbod aan elkaar te verbinden.

Vanwege de Corona-maatregelen willen veel mensen graag wat voor een ander betekenen. Er zijn al prachtige initiatieven ontstaan. Men moet de krachten bundelen. Wie hulp nodig heeft in verband met het coronavirus of juist hulp wil bieden, kan contact opnemen via info@perspectiefzutphen.nl of via ons telefoonnummer 0575-519613. De medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur.
"Wij zullen zo goed mogelijk proberen om een hulpvraag te verbinden aan een hulpaanbod. We zullen daarbij, waar mogelijk, verwijzen naar initiatieven van inwoners in de gemeente Zutphen"", aldus een woordvoerder. Een overzicht van lokale en landelijke initiatieven is te vinden op www.perspectiefzutphen.nl. Het overzicht wordt dagelijks ververst.

Zo veel mogelijk telefonische hulp
Perspectief Zutphen heeft haar reguliere dienstverlening aangepast als gevolg van de corona-maatregelen. Voorlopig zijn allelocaties gesloten om verspreiding van het virus tegen te gaan. Telefonisch helpen de medewerkers iedereen natuurlijk graag: 0575-519613. Zowel de professionals als vrijwilligers doen geen huisbezoeken meer. Ze ondersteunen inwoners telefonisch, via Whatsapp of via videobellen. De vrijwillige bezorgers van de maaltijdservice blijven de maaltijden bezorgen en vermijden hierbij fysiek contact.

Meer berichten
 

Nieuwsoverzicht

Meer berichten