N.I.O werkt hard aan het nieuwe toneelstuk. Foto: PR
N.I.O werkt hard aan het nieuwe toneelstuk. Foto: PR (Foto: )

N.I.O. werkt in alle drukte ook nog aan toneelvoorstelling

EEFDE - De spelers van de Eefdese toneelvereniging N.I.O. zijn druk met de voorbereidingen voor hun nieuwe toneelstuk 'Herrie om de haverklap', dat op 28 maart zal worden opgevoerd. En dat terwijl ze de afgelopen maanden ook al zo druk in de weer zijn geweest met andere activiteiten.

Zo was er de Halloween-activiteit van Intermetzo, gevolgd door de levende kerststal van Intermetzo. Toen kwamen de barbezetting bij het feest van de Eefdese Boys en de kraam op de markt van de Eefdese ondernemers 'In de bocht'. Als laatste kan nog genoemd worden de midwinterbijeenkomst. Allemaal leuke en geslaagde activiteiten waar de spelers veel plezier aan hebben beleefd.
En ondertussen gaan de voorbereidingen voor de uitvoering elke dinsdagavond gewoon door. Net als andere jaren wordt er fanatiek geoefend in het activiteitencentrum van Intermetzo, maar ook heel veel gelachen. En dat allemaal voor 28 maart, want dan moeten ze er staan in Dorpshuis "t Hart' in Eefde.
Er is gekozen voor een blijspel in twee bedrijven met de naam 'Herrie om de Haverklap'. Zes dames en vier heren proberen zich elke dinsdagavond hun rollen eigen te maken. Het stuk speelt zich af in een klein provincieplaatsje met als inzet de kleine woning met de naam 'De Haverklap' van Opoe Haver, ook wel genoemd Opoe Haverklap, waar diverse dorpsbewoners wel oren na hebben. Dat leidt ook tot onderlinge strijd waarbij de verschillende dorpsbewoners elkaar het licht in de ogen niet gunnen en in het geniep allerlei zaken worden opgezet om Opoe Haver uit haar huisje te zetten. Dit heeft allerlei kolderieke situaties tot gevolg waarbij een drieste stormaanval van de ME ternauwernood door een list kan worden voorkomen.
Meer informatie volgt.

Meer berichten
 

Nieuwsoverzicht

Meer berichten