Het Vermuyen kwartet speelt bij It’s Time for Jazz op 3 maart in Uffie’s. Foto: PR
Het Vermuyen kwartet speelt bij It’s Time for Jazz op 3 maart in Uffie’s. Foto: PR

Vermuyen naar Uffie's

ZUTPHEN - De band Vermuyen komt naar Uffie's in Zutphen. Op dinsdag 3 maart spelen zij daar soul, funk en jazz.

Saxofonist Johan en drummer Jurriaan Vermuyen zijn vader en zoon. Zij zijn de gedreven bandleiders van het kwartet. Vermuyen richt zich vooral op groovende jazznummers. De formatie laat zich inspireren door onder anderen Herbie Hancock, John Scofield en Pat Metheny. Johan Vermuyen, saxofonist van beroep, is een bekende in de Nederlandse muziekscene en speelde o.a. in het Metropole Orkest. Jurriaan Vermuyen speelt onder meer in diverse bigbands, muzikale projecten en in de verschillende formaties van Vermuyen Music.
Verder bestaat de Vermuyen-formatie uit bassist Nick Kerkhoff en toetsenist Matthijs Geerts. De vier muzikanten weten hun publiek altijd met een swingend gevoel naar huis te sturen met goed in het gehoor liggende stukken die de tand des tijds hebben weten te doorstaan. Kortom: nostalgie speelt een hoofdrol met herkenbare succesnummers van genoemde grootheden. De avond start om 20.30 uur en de toegang is vrij. Donaties zijn welkom.
It's Time for Jazz heeft een gelijknamige Facebookpagina voor meer info. De gewelvenkelder van Uffie's ligt aan de Houtmarkt 71 in Zutphen.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Nieuwsoverzicht

Meer berichten