Monique Cornielje. Foto: PR
Monique Cornielje. Foto: PR

De reis van je leven bij het Ondernemerscafé

ZUTPHEN - Op 27 februari is Monique Cornielje te gast in het Ondernemerscafé bij Restaurant De Pauw in Warnsveld.

Monique is spreker, verhalenverteller en beeldend kunstenaar. Met een achtergrond als docente Nederlands, communicatietrainer, coach en HR adviseur begon zij zo'n vijf jaar geleden met optreden. Ze wordt doorgaans gevraagd voor lezingen, kick-offs of peptalks. Hiervoor put zij uit persoonlijke en werkgerelateerde ervaringen, mengt die met huidige gebeurtenissen, maakt het verhaal herkenbaar voor het publiek en brengt het amusant met de bedoeling te relativeren en te ontspannen.

Haar verhaal gaat over het leven, dat misschien niet altijd even makkelijk is, maar waar je zoveel van kunt leren dat het nog leuk wordt ook. Een authentiek verhaal met persoonlijke ervaringen als rode draad. Een verhaal van struikelend door het leven gaan, soms tegen de stroom in, in de hoop dat het nog iets zou worden. Een spontaan optreden met luchtige anekdotes.

Daarnaast is er natuurlijk ruim gelegenheid om te netwerken. Aanmelden kan via www.eventbrite.nl. De toegang is gratis. Je betaalt alleen voor de maaltijd en eigen drankjes. Inloop vanaf 18.00 uur, aanvang 18.30 uur.


contact@ondernemerscafézutphen.nl

Meer berichten
 

Nieuwsoverzicht

Meer berichten