Advertorial

Opnieuw 'Gezonde Zelfliefde' in Zutphen

Gezonde Zelfliefde gaat over jezelf liefdevol nabij zijn, over 'thuiskomen' bij jezelf. Hoe eenvoudig dat ook klinkt, het is een hele kunst, omdat we min of meer chronisch 'uithuizig' zijn. In deze Zijnsgeoriënteerde cursus van 8 bijeenkomsten leer je via de kunst van mediteren Gezonde Zelfliefde in praktijk te brengen en maak je kennis met Zijnsoriëntatie.

Gezonde Zelfliefde is niet vanzelfsprekend, vaak zijn we helemaal niet zo liefdevol naar onszelf. Ongemerkt en chronisch herhalen we oude patronen die ons onrustig en onvervuld maken.

De cursus Gezonde Zelfliefde gaat over leren ophouden met van jezelf weggaan en leren rusten in Zijn. Dat is hetzelfde als leren rusten in jezelf en alles wat je daar tegenkomt verwelkomen in een ruim en open perspectief van wie je wezenlijk bent. De warmte en liefde van je wezen komen zo weer tot je beschikking. En zo ontwikkel je spontane compassie en heldere betrokkenheid naar alles en iedereen.

Bel gerust voor vragen of aanmelding; 06-30086008 of kijk op; www.levenskunstzijnsorientatie.nl

Dit artikel wordt u aangeboden door Zijnsoriëntatie Zutphen.  Het is niet gemaakt onder verantwoordelijkheid van de redactie van deze uitgave.

Meer berichten
 

Nieuwsoverzicht

Meer berichten