Goederen en diensten worden met elkaar uitgewisseld. Foto: PR
Goederen en diensten worden met elkaar uitgewisseld. Foto: PR

Informatieavond over ruilkring Lets

ZUTPHEN - Maandag 20 januari zal er om 19.30 uur weer een gratis informatiebijeenkomst plaatsvinden over de Lets. Iedereen uit Zutphen en omgeving met belangstelling voor deze ruilkring is van harte welkom. Het adres volgt na opgave via info@letszutphen.nl.

Iedereen kan volop meedoen aan deze ruilkring. Goederen en diensten worden niet in euro's maar in nappen betaald. Als je lid wordt kan men via een mailgroep oproepen in de mail verwachten of zelf versturen: Wie kan helpen mijn schuur te verven? Ik geef ontspanningsmassages. Wie heeft belangstelling? Wie heeft er een schuurmachine te nap? Wie wil er een mooie taart bakken voor mijn verjaardag? Wie heeft er nog iets wat ik mee kan nemen naar de stort? Wie heeft er sta-tafels te nap voor a.s. weekend? Wie kan mij helpen om mijn huis opgeruimd te krijgen? Ik geef een veganistisch etentje voor maximaal 12 personen, wie heeft belangstelling?

Je kunt de Lets puur gebruiken om te handelen. Als je wilt kun je de Lets ook gebruiken om nieuwe mensen leren te kennen. Voor meer informatie www.letszupthen.nl of kom naar de informatiebijeenkomst.

Meer berichten